What does CRIDEAU mean?

CRIDEAU means Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme

This acronym/slang usually belongs to Organizations, Education Schools etc. category.
Popularity
0 (0 Votes)
Was it useful?
Share this page

What is the abbreviation for Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme?

Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme can be abbreviated as CRIDEAU
What does CRIDEAU mean? It stands for Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme
What does CRIDEAU mean? - Definition of CRIDEAU - CRIDEAU stands for Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme. By AcronymsAndSlang.com

Image Source:
Image HTML:
HTML with link:
Share this picture:

Most popular questions people look for before coming to this page

Q:
A:
What does CRIDEAU stand for?
CRIDEAU stands for "Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme".
Q:
A:
How to abbreviate "Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme"?
"Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme" can be abbreviated as CRIDEAU.
Q:
A:
What is the meaning of CRIDEAU abbreviation?
The meaning of CRIDEAU abbreviation is "Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme".
Q:
A:
What is CRIDEAU abbreviation?
One of the definitions of CRIDEAU is "Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme".
Q:
A:
What does CRIDEAU mean?
CRIDEAU as abbreviation means "Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme".
Q:
A:
What is shorthand of Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme?
The most common shorthand of "Centre de Recherches Interdisciplinaires en Droit de l’Environnement, de l’Aménagement et de l’Urbanisme" is CRIDEAU.