What does SAFEMAIZE mean?

SAFEMAIZE means Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme

This acronym/slang usually belongs to Undefined category.
Popularity
0 (0 Votes)
Was it useful?
Share this page

What is the abbreviation for Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme?

Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme can be abbreviated as SAFEMAIZE
What does SAFEMAIZE mean? It stands for Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme
What does SAFEMAIZE mean? - Definition of SAFEMAIZE - SAFEMAIZE stands for Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme. By AcronymsAndSlang.com

Image Source:
Image HTML:
HTML with link:
Share this picture:

Most popular questions people look for before coming to this page

Q:
A:
What does SAFEMAIZE stand for?
SAFEMAIZE stands for "Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme".
Q:
A:
How to abbreviate "Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme"?
"Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme" can be abbreviated as SAFEMAIZE.
Q:
A:
What is the meaning of SAFEMAIZE abbreviation?
The meaning of SAFEMAIZE abbreviation is "Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme".
Q:
A:
What is SAFEMAIZE abbreviation?
One of the definitions of SAFEMAIZE is "Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme".
Q:
A:
What does SAFEMAIZE mean?
SAFEMAIZE as abbreviation means "Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme".
Q:
A:
What is shorthand of Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme?
The most common shorthand of "Genetic improvement of MAIZE to enhance food SAFEty by introducing resistance to Fusarium moniliforme" is SAFEMAIZE.

Abbreviations or Slang with similar meaning